Hvad er Garnshoppen?

Garnshoppen blev “født” i 2010 på min privat adresse i Ryomgård, lige midt på Jyllands næse og drives af undertegnede Tina Pilgaard .

Garnshoppen har et bredt udvalg af kvalitets garn, knapper, lædervarer og andet lækkert strikketilbehør. 
Strik og garn er min store interesse og hobby, jeg nyder at strikke og skal helst røre strikketøjet hver dag. Det giver mig ro og en dejlig afslapning efter en dag med mange gøremål. 

Jeg har stor respekt for de mange strikkedesignere der findes og kan anbefale PetiteKnit, My Favorite Things Knitwear, Refined Knitwear, Vesterby Crea og Sanne Fjalland, der blandt andet andvender garn fra Gepard i deres design. 
Jeg udvider løbende mit sortiment indenfor garn og tilbehør og vil gerne være med på det sidste nye. 

Da jeg har andet arbejde i dagtimerne drives Garnshoppen hovedsageligt som webshop. Web-shoppen er åben døgnet rundt alle ugens dage hele året og du kan i ro og mag bestille din ordre lige, præcis, når det passer dig. 
Jeg pakker og afsender ordre hver dag med DAO eller GLS. Der er også mulighed for Take away, hvilket betyder, at du bestiller din ordre online og vælger afhentning i stedet for forsendelse. Så sørger jeg for at pakke din ordre og sender dig en SMS når din ordre er klar til afhentning.  

Har du, eller måske jeres “strikkeklub”, lyst til at besøge Garnshoppen, fysisk, er du/i velkommen til at kontakte mig, således at vi sammen kan finde et passende tidspunkt hvor du/i kan komme og se og røre de lækre garner og andet tilbehør.
Jeg er meget fleksibel og åbner meget gerne Garnshoppen om aftenen og weekender.
Det handler kun om, at kontakte mig ved at ringe (bedst efter kl. 15.30) eller skrive til mig.

Jeg har kaffe på kanden og gode tilbud.

Uanset om du er nybegynder, øvet eller erfaren stikker, er til små eller store projekter, så ønsker jeg jer alle god strikkelyst. 
Hilsen Tina Pilgaard.

 

'